sâmbătă, 14 iulie 2007

CULTOR. la Teatrul DESANT











Proiectul este structurat pe teme de lucru, fiecare intalnire fiind programata in ultima luni a fiecarei luni, intr-o serie de 10. primele trei teme sunt cultura pe internet, arta si religia, simbolurile anti-statale.

La fiecare dintre aceste intalniri, 2 artisti (un coregraf sau un regizor de teatru si un artist vizual) vor avea cate un performance / expozitie; un grup de actori va prezenta publicului suportul literar adaptat temei, iar dezbaterea moderata de catre Razvan Tupa va avea ca invitati (in afara celor prezenti in sala) si personalitati in video-conferinta, pe internet.



Conceptul si coordonarea proiectului apartin:

Razvan TUPA
poet, ziarist si cronicar teatral, in prezent redactor-sef al Revistei Cuvântul

Asociat cu Fracturismul, Razvan Tupa organizeaza din 2005 serile poeticile cotidianului in Club A din Bucuresti.A fost integrat in generatia 2000 al carei sfarsit il anunta in primele luni ale anului 2006.

Cunoscut si ca ziarist, Razvan Tupa a semnat articole in Evenimentul Zilei, Prezent si Suplimentul de Cultura. in primele doua publicatii pomenite a semnat cu numele Cosmin Tupa.



Adriana ZAHARIA
Regizor de teatru, presedintele Asociatiei PERSONA.

Lider de opinie pentru tanara generatie de artisti, Adriana Zaharia a realizat in 2003 primul spectacol, K+M+R+L - un text suedez contemporan;

Monteaza spectacole avand la baza text contemporan, si cerceteaza metode noi de exprimare artistica. este preocupata de noile tehnologii in arta si de problematica urbana, privita din perspectiva locuitorilor orasului. Este de asemenea preocupata de impactul actului artistic asupra mentalitalitatii colective.



Bianca BOITAN
are 26 de ani si este absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, Faculatatea de Teatrologie.

2003 -2005 Director de Imagine si Comunicare la Studioului de Teatru CASANDRA al UNATC.

in mai 2006 hotaraste sa plece din pozitia de Director de Marketing a unei societati comerciale si sa se alature unei initiative artistice ale carei idei si atitudine o caracterizeaza - grupul PERSONA/ DESANT; coordoneaza activitatile de PR si marketing cultural al acestei asociatii.



Dragos OLEA
este din 2002 presedintele organizatiei add - BUSINESS CHANCE ON ART. Absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea cercetari de marketing; a participat si contribuit la numeroase cursuri si stagii de lucru in strainatate, in marketing cultural. Analist si consultant pe teme de sponsorizare in cultura si piata de arta contemporana vizuala.

Colaborator permanent al publicatiilor Cuvantul si Marketer

Niciun comentariu: