sâmbătă, 14 iulie 2007




MONGED la Teatrul DESANT


spectacolul MONGED - al treilea din turneul MONGED PRIN ORAS, deplasare urbana de forte, farmece si utopii

„O calatorie de trei zile pe strazile Dublinului. Mijloace de transport: iarba, hash, cocaina, and lots of Ecstasy. Calatori: Ray, Dave si Bernard. Trei oameni ca noi si ca voi... fata in fata cu lucruri pe care nu s-r fi asteptat niciodata sa le vada. ”


Premiata cu Stewart Parker Award in 2006, MONGED descrie viata a trei tineri irlandezi atrasi de mirajul drogurilor. Bernard lucreaza pentru o companie de asigurari si vrea sa devina scriitor, Ray lucreaza iintr-un bar si viseaza sa ajunga muzician, Dave lucreaza pe un santier si doreste sa fie dealer de droguri. Toti sunt complet MONGED!


Text: Gary Duggan
Regia: Vera Ion
Cu: Sorin Poama, Alex Fifea, Alexandru Potocean
Scenografia: Stefan Ungureanu si Amalia Dulhan



Vera Ion este autoarea textelor dramatice: „Gin si putina muzica”, „Red Bull”, „Noi construim viitorul”, „Vitamine” (piesa castigatoare a concursului dramAcum si pusa in scena la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, regia Ana Magineanu) si „Saving Sam”. Monteaza la Teatrul Luni de la Green Hours „Rape”de Bogdan Georgescu in anul 2006. In 2003 primeste Premiul de Debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti pentru volumul de poezie „Copilul-Cafea”.

Niciun comentariu: